Over ons

Puur vakmanschap


Sinds 2004 ben ik werkzaam als interieurbouwer. Ik denk oplossingsgericht en vooruit. Ik heb passie voor mijn vak en streef er telkens naar om producten van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen. Wat me vooral trekt is het begeleiden van complete trajecten.

Bijvoorbeeld vanaf een eerste gesprek en het slopen van een keuken tot het opleveren van een nieuwe keuken. Ik heb een uitgebreide kennis van materialen en producten. Verder zorg ik ervoor dat ik continue op de hoogte ben van innovaties in de interieurbouw.
Een voordeel van een minder groot bedrijf is dat ik persoonlijk contact kan houden met al mijn klanten en dat ik in veel gevallen snelle service kan verlenen. Ik werk nauw samen met betrouwbare toeleveranciers die dezelfde kwaliteitseisen hanteren als ik.

In onze werkplaats van 260m2 staan zeer geavanceerde machines, waardoor het mogelijk is om bijna alles te maken wat we bedenken.

Onze werkwijze

Kennismaking

Voor de eerste afspraak kom ik altijd bij u thuis. Ik luister en adviseer. Samen met u ontwerp ik een mooi en praktisch product.

Offerte

U ontvangt binnen twee weken vrijblijvend een tekening met bijpassende offerte. Daarin leg ik u alles uit, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bouw & afwerking

Gaat u akkoord, dan starten we met het maken van het meubel. Daarna volgt de afwerking. Hierin is zeer veel mogelijk.

Montage

Als het meubel klaar is monteren wij het op vakkundige wijze bij u thuis.

Oplevering

Als laatste bekijk ik samen met u het eindresultaat, zodat we er zeker van zijn dat alles naar wens is.

Onze werkplaats

Onze werkplaats in Veenendaal beschikt over professionele machines zodat wij veilig en vakkundig uw meubels kunnen maken. Dankzij het uitgebreide machinepark kunnen wij alles zelf produceren. Zo houden wij de kwaliteit in eigen hand en heeft u het beste eindresultaat.

Jan Willem van Gesink
Telefoon 06 41 70 83 49 Email info@gesinkinterieurbouw.nl
Adres Antennestraat 8 - Veenendaal